fbpx

VERDER NA EEN RELATIEBREUK
Omgaan met je 'gebroken hart'

Yvonne Margaretha - Verder na een relatiebreuk
 • Wil je weer leven in plaats van overleven?
 • Wil jij je waardevol voelen als mens en weer trots op jezelf zijn?
 • Voel je je eenzaam na je relatiebreuk?
 • Heb je de behoefte dat er iemand voor je is als het nodig is, die weet hoe het voelt en er even niets van vindt en je jezelf mag zijn?


In een stand van overleven

Je bent een gevoelig mens, die net of een paar maanden geleden een relatiebreuk heeft gemaakt. De breuk heeft erin gehakt. Er zijn nog verschillende emoties, zoals verdriet, boosheid of teleurstelling en het is moeilijk om een goed gevoel over jezelf te hebben. Je weet wel dat de breuk je verder gaat brengen, alleen je voelt nog te weinig emotionele ruimte en teveel stress.  Je weet niet hoe je echt verder kan komen.

Relatie en relatiebreuken: Ze zijn zo ingewikkeld en tegelijkertijd kan het leiden naar een mooie persoonlijke groei. Dat laatste heb ik gelukkig zelf ook mogen ervaren!

Ik heb alle manieren om te ‘overleven’ wel gezien bij mezelf en anderen. Vechten, vluchten en bevriezen. Vechten in de vorm van de strijd aangaan. Vluchten door afleiding te zoeken in werk en bevriezen en het niet tot je door laten dringen. Na heftige levensgebeurtenissen, zoals een relatiebreuk, kan je steeds meer gestrest raken, in een burn-out raken. Dit met gevolgen voor jezelf en eventueel kinderen samen. Een scheiding waarbij kinderen betrokken zijn, maakt het voor jezelf ook lastig na de kinderen toe. Het je schuldig voelen naar ze. Je eigen worstelingen hebben en niet altijd goed weten hoe je jouw kind kan helpen.

En dan nog gevolgen.

Je zelfvertrouwen is verminderd 

Je gevoel van eigenwaarde is veelal verminderd door het uit elkaar gaan. Het stof daalt steeds meer neer, maar vaak loop je nog weg bij jezelf. Bij aandacht voor jezelf, je emotionele zelfzorg en jouw gevoel over jezelf. Je zorgt en investeert nog onvoldoende in jezelf, terwijl hier in mijn ogen de sleutel ligt om om te gaan met de nieuwe situatie en weer ruimte te gaan voelen.  De tijd verstrijkt. Je komt zelf niet verder of je wil toch zorgen dat je weer bij elkaar komt, terwijl je diep van binnen weet dat het niet goed voor je is.


Ik heb het bij mezelf gezien en bij vriendinnen en klanten. Een breuk hakt er vaak in. Of je nu 16, 24, 48 of 68 jaar bent en los van de exacte omstandigheden.

Jouw geluk is belangrijk!

Jouw geluk is belangrijk, dat maakt dat je weer kan genieten. Ik heb de afgelopen 20 jaar veel geleerd over coaching en mentale gezondheid. Veel gezien en ervaren bij mezelf en anderen, onder andere over relatiebreuken. Ik heb geleerd dat je onbewuste ook een grote rol speelt in hoe je met een gebeurtenis als dit omgaat.

Ik heb geleerd dat je brein de neiging heeft minder fijne gedachten toe te voegen aan de levensgebeurtenis. Gedachten die niet helpend zijn om je beter te gaan voelen. Doordat ik me ging realiseren welke (onbewuste) gedachten, emoties en overtuigingen een rol spelen en leerde hier op een andere manier naar te kijken, maakte ik enorme stappen na mijn ‘val’ in mijn persoonlijke ontwikkeling. Toen ik de body – mind en soul connectie in mijn persoonlijke ontwikkeling betrok, maakte ik nog grotere stappen.Toen ik dierbaren een tijd terugzag worstelen met een scheiding, besloot ik dat er een onlinetraining moest komen. Waarom? Omdat ik wist en zag dat:

 • Je gevoel over jezelf en waardering voor jezelf is verminderd.
 • Het een eenzame periode kan zijn.
 • Je soms even vergeet hoe je ook alweer goed met deze periode omgaat en voor je mentale gezondheid zorgt
 • En er in mijn ogen niet een ander waardevol aanbod is als dit op dit gebied.

Het is een e-training geworden met vier stappen, tools en meditaties om anders met de situatie om te gaan. Door tools te krijgen, kan jij je gebroken hart zelf gaan lijmen en er mee leren omgaan en krijg je weer ruimte.
Je bent helemaal goed zoals je bent.


Je gaat weer leven


Door het volgen van het programma ga je: • Emotionele rust voelen.
 • Waardering voor jezelf voelen en jezelf investeren.
 • Ruimte krijgen voor plezier en een goede balans.
 • Groeien als mens!

Ik gun je zo dat je weer verder kunt en verder gaat. Dat je weer ziet dat het leven voor je werkt, dat je niet alleen bent, maar onderdeel van een groter geheel en dat er andere mooie dingen op je pad gaan komen, omdat jij weer ruimte maakt om mentaal verder te gaan.

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling! Ondersteund worden om anders te kijken en omgaan met je breuk, is een levenslange investering.  Op deze pagina lees je meer over de onlinetraining. In deze onlinetraining word je begeleid om weer te groeien als mens! Er staan echt ook mooie dingen op je te wachten in het leven, als je daar weer open voor gaat staan. Zoals Gabrielle Bernstein zegt:


Het is dit of iets beters.

IN VIER STAPPEN VERDER NA EEN RELATIEBREUK


Hoe zou het zijn als ik je  ga helpen?

Door deze training leer je levenslang bruikbare tools om om te gaan met je relatiebreuk.De voordelen van deze e-training:

 • Het allergrootste voordeel is dat je investeert in jezelf en je beter gaat voelen. Je bent het waard om je goed te voelen.
 • De training is specifiek gemaakt voor het omgaan met een relatiebreuk.
 • Je hoeft dus alleen het proces te volgen, om je eigen antwoorden te vinden.
 • Je leert tools, waarmee je jezelf kan ondersteunen als je het emotioneel moeilijk hebt.
 • Er is aandacht voor het leren omgaan met de pijn.
 • Je kunt het op je eigen tijd volgen in je eigen omgeving.
 • De e-training is samengesteld met vragen en oefeningen uit inhoudelijk hoogstaande coach opleidingen en ervaringen.
 • Je stelt niet langer uit, dus het blijft niet bij hopen dat het beter gaat. Je gaat nu concreet wat doen, zodat het beter gaat!

Over de onlinetraining

Via een online te volgen training coach en begeleid ik je met vier stappen. Ik wil graag dat je in plaats van verdriet of andere emoties waardoor je in beslag wordt genomen, ook weer ruimte gaat ervaren voor mogelijkheden. Je kunt het programma geheel zelfstandig volgen of je kunt ook (digitale) coaching afnemen. Het programma is er op gericht om weer jezelf te hervinden en weer verder te gaan met je leven. Ik wil er door dit programma voor je zijn. Met begeleiding sta je er niet alleen voor en kun je vaak sneller stappen maken.

Overzicht van Onlinetraining 'Verder na een relatiebreuk' 

Wat je ontdekt is:

 • Hoe om te gaan met je verdriet en andere emoties.
 • Welke invloed het denken heeft en hoe je daarmee om kan gaan.
 • Hoe je denkbeelden over relaties nu zijn en hoe je wilt dat ze zijn.
 • Hoe je jezelf kan herontdekken en de ruimte kan geven.

Wat ontvang je:

 • Verder na je relatiebreuk onlinetraining / coachingprogramma, met tussendoor mails om je extra te ondersteunen, met een waarde van 249 euro.
 • De 4-delige onlinetraining 'Rust vinden in de omgang met je ex', met een waarde van 44 euro, als bonus.
 • Een extra zelfhulptool om te leren omgaan met emoties, met een waarde van 37 euro.
 • Een checklist met tips voor de voorbereiding van emotioneel lastige gesprekken, met een waarde van 15 euro.
 • Ik geef extra ondersteuning om te zorgen dat je stappen zet. Concreet betekent dat je elke week tijdens de training me digitaal mag vertellen waar je tegen aan loopt en ik help je dan digitaal verder.
 • Een jaar lang toegang tot het materiaal en eventuele uitbreidingen of verbeteringen

 • Er is ook een mogelijkheid een online of live coachsessie af te nemen gedurende het traject of je online training uit te breiden naar een VIP pakket. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Verder na een relatiebreuk

Na afloop:

 • Heb je een praktische tools om met de situatie om te gaan.
 • Weet je hoe je wel om kan gaan met je emoties.
 • Heb je helder hoe je ruimte aan je zelf wil geven.
 • Ben je gegroeid als mens.

In totaal ontvang je 4 stappen in een periode van 8 weken om mee aan de slag te gaan.

De modules bevatten een introductie video, een werkblad met informatie en coaching vragen en meditaties.
 
Let op: 1:1 vip pakket of digitale ondersteuning is ook mogelijk, maar ik heb een beperkt aantal plaatsen. Wees er snel bij.

Verder na een relatiebreuk

Overzicht van de verschillende onderdelen Onlinetraining 'Verder na een relatiebreuk'

1: Een goede snelle start

Goed starten met de training voor het beste resultaat

2: emoties

Omgaan met emoties, zoals verdriet en boosheid

3: Gedachten

Omgaan met je niet helpende gedachtes

4: Relatiedenkbeelden


Inzicht in je overtuigingen over relaties helpen

5: jezelf weer ontdekken

op zoek naar wat jij fijn vind en jezelf de ruimte geven

6: Goed afronden

Goed afronden en plan voor hoe nu verder

Bonus 1:

Emotioneel gesprek

Je emotioneel voorbereiden op een lastig gesprek

Bonus 2:

Rust vinden in de omgang

met je ex

4 video's en zelfhulpmethode

Bonus 3:

Tool voor omgaan met je emoties

Extra tool om je te ondersteunen bij het omgaan mt je emoties

Wat mensen over mij zeggen...

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk.

Brenda

Yvonne is heel voelend aanwezig, laat haar intuïtie spreken en ze begeleidde me bij het zelf komen met goede oplossingen als de situatie daar om vroeg. Dit alles in een zeer rustige en sfeervolle omgeving. 


Gedurende het coachingsproces met Yvonne ben ik meer tot mezelf gekomen, ben ik meer ruimte gaan ervaren en asssertiever geworden. Hier ben ik heel blij mee. Yvonne heeft tijdens de coaching zo goed bij mij aangesloten!

Janneke

Ik vind Yvonne’s kwaliteiten: Echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal.

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Je leert focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid zien, er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.

Helma

Wat is de investering in jezelf?

Verder na een relatiebreuk, inclusief de drie bonussen

€37,- (117)


i.p.v. €247,- (156)
Let op: Er geldt een 14 dagen niet goed geld terug garantie. Geen risico bij aanschaf van de onlinetraining.


Belangrijke opmerking. Ik ben er op gericht het maximale te doen binnen onze samenwerking om jou je sneller beter te laten voelen en je tools te geven. Toch heeft het helen van een relatiebreuk vaak ook tijd nodig. Alles is er op gericht het voor jou te vergemakkelijken, maar sommige gevoelens kunnen we gewoonweg niet wegnemen. Verder na een relatiebreuk bepleit geen wondermiddel te zijn. Of het werkt en hoe snel is afhankelijk van verschillende factoren, zoals daar waar je nu staat, je inspanning tijdens het traject, je vroegere ervaringen. Hoe dan ook: Het blijft dat ik met alle liefde je verder wil helpen met de onlinetraining, eventueel in combinatie met digitale (groeps) coaching. Mijn eigen ervaring is dat investeren in een online of offline coaching ontzettend helpend is.


Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

“Ik ontmoet en ondersteun je graag om jezelf weer te hervinden" 
Yvonne Margaretha

Over mij


Persoonlijke groei coach

Ik ben Yvonne Margaretha, de coach voor jouw persoonlijke groei. Ik wil dat jij groeit als mens en op die manier steeds meer vreugde in je leven gaat ervaart en leert de makkelijke weg in het leven te kiezen. Ik ben een (hoog) gevoelig mens, die graag wil bijdragen aan jouw mentale en innerlijke rust. Kracht en kwetsbaarheid gaan voor mij samen. De laatste 11 jaar is persoonlijke ontwikkeling, na een enorm dieptepunt, voor mij hoofdmoot geweest, zowel voor mezelf als naar anderen. Ik deel graag alles wat ik geleerd heb in mijn opleiding, werkervaring, maar ook leven, zodat jij jouw voordeel er mee kan doen. Ik gebruik alleen maar tools, waarin ik opgeleid ben en waarvan ik zelf heb ervaren dat het werkt.  Dit zijn er nogal wat, want ik geloof niet in 1 methode. Ik geloof in een passende methode op een bepaald moment in je leven.


Ik heb meerdere verbroken relaties gehad en gun jou een zachtere landing en eerder weer kunnen genieten van binnenuit,Liefs, Yvonne Margaretha

Veelgestelde vragen

Ja, ik wil deelnemen en nu?

Wat ga ik bereiken tijdens de training?

Wat is de tijdsinvestering van de online training?

Is deze training geschikt voor mij?

Ik wil graag deelnemen en voel ook nog twijfel. Hoe nu verder?

Ik heb nog een andere vraag, waar kan ik die stellen?

Durf te dromen

“In het nu zit het volste potentieel voor verandering”
Yvonne Margaretha