fbpx

  Met teveel geven, doe je jezelf en je dierbaren tekort

Ik wil dat je fluitend uit je werk komt en je ontspannen voelt als je thuis bent.

 

Jouw leven en werk naar het volgende level. Een level van ruimte om te ontspannen en genieten met het Because I’m happy programma.

 

Daarbij wil ik je ondersteunen. Je helpen te voelen dat vanuit de verbinding met jezelf de verbinding met je dierbaren meer betekenisvol is. Dat je jezelf het gunt om jouw mooiste leven te leiden, een leven dat bij jou past.

Plan gerust vrijblijvend een focussessie in om te kijken om helderheid te krijgen over je eerste stap om te zorgen voor een meer Happy Life.

Lees vooral ook verder voor mijn aanbod als je grote stappen wilt zetten.

 

 

“Ik heb lieve mensen om me heen: Familie, kinderen en vrienden en leuk werk… maar ik vind het lastig om bij beiden met mijn volle aandacht te zijn en volledig te ontspannen en genieten”.

 

 

“Ik voel dat ik meer voor mezelf moet kiezen en voor mijn eigen ontspanning en plezier. Ik zou zo graag meer van ze willen genieten en daar ontspanning in vinden. Ik zou zo graag fluitend uit mijn werk komen en s’avonds nog genieten van een wandeling met ze”

 

Ben jij ook een ‘gever’?

 

 • Je bent een ‘gever’, iemand die anderen graag helpt en faciliteert.
 • Je wilt helpen, maar je voelt dat het met meer passie, energie en plezier kan. Je bent vaker dan je wilt uit balans. Je geeft meer, dan je ontvangt en dat gaat ten koste van jezelf en je thuissituatie, waaronder het contact met je kinderen, partner of familie.
 • Jouw bedrijf is er altijd ergens in je achterhoofd. Je bent je bedrijf in plaats van dat je bedrijf een middel is voor je voldoening.
 • Klanten zijn leidend voor jouw agenda.
 • Je hebt onvoldoende energie over aan het eind van de dag of stopt niet met denken aan het einde van de dag over je werk. Je zou meer willen genieten van je werk en je kinderen, familie, vrienden en andere dierbaren. Vitaal zijn, ook aan het einde van de dag.

 

Krijg meer ruimte voor ontspannen en genieten in je leven. 

Werk is belangrijk, maar je  privéleven en de verbinding met jezelf en de mensen die je lief hebt ook. Je kwaliteiten inzetten om mensen te helpen, doe je graag, maar je wilt meer dan genoeg energie overhouden voor jezelf en je ‘thuisfront’. Daar wil ik je graag bij helpen.

 

Met teveel geven aan anderen, doe je jezelf en je dierbaren tekort

Je voelt minder verbinding met de dierbaren om je heen. Je hebt meer schuldgevoel naar dierbaren, zoals kinderen, een eventuele partner of je ouders. Je geniet ogenschijnlijk, maar niet echt diep van binnen. Je weet namelijk dat het meer kan. Je gunt het jezelf nog onvoldoende om tijd te hebben voor jezelf en tijd voor genieten van jezelf, dingen die je fijn vind en van je dierbaren. Je voelt dat het klopt dat je anderen helpt, maar je haalt hierdoor minder voldoening uit je werk. Het gaat namelijk ten koste van jezelf. Voor jou, als coach/therapeut of trainer geldt ook dat je weet dat je ook eerst voor jezelf moet zorgen, maar toch ‘moet’ het door jezelf nog meer in de praktijk gebracht worden.

De gevolgen van te lang doorgaan met teveel geven, te weinig ruimte om te genieten, vervulling en voldoening:

 1. Hoe je werkt heeft een negatief effect op je relatie met je dierbaren, zoals je kinderen en eventuele partner en daar voel je je niet prettig bij.
 2. Je vitaliteit neemt verder af. Je wordt bijvoorbeeld sneller moe, hebt minder zin in sporten, koken en andere activiteiten.
 3. Je stressniveau neemt toe. Dit merk je omdat je het steeds lastiger gaat vinden om helemaal te ontspannen, diep te slapen.
 4. Je gezondheidsklachten gaan toenemen. Het slaat bijvoorbeeld op je maag, darmen en je energiek voelen
 5. Zowel jij als je bedrijf gaan op termijn minder ‘presteren’. Je resultaten gaan afnemen. Het gaat niet meer zo moeiteloos als eerder.
 6.  Je begint te werken vanuit een gevoel van moeten in plaats van willen

 

De valkuilen als coach, therapeut, trainer

In je beroep kan je zo opgaan in het ondersteunen en helpen van anderen, dat tijd en ruimte voor jezelf onder gesneeuwd raakt. Het blijft lastig voor je om structureel voor jezelf te kiezen, goed voor jezelf te zorgen en je eigen passie en plezier. Je geeft nog te vaak sessies vanuit een plek van een glas half vol in plaats van een plek waarin je nagenoeg altijd vervulling en voldoening voelt.

Je laat je verleiden door in valkuilen te stappen, bijvoorbeeld:

 1. Je maakt te weinig kwaliteitstijd met je dierbaren, terwijl je dat juist niet wilt. Je voelt je daar ook schuldig over.
 2. Je zegt geen nee tegen klanten die niet bij je passen.
 3. Je geeft teveel mee in je agenda, waardoor je te weinig tijd hebt voor rust en een helikopterview over je werk.
 4. Je wilt teveel zelf doen en vraagt te weinig hulp.
 5. Je gaat te lang door met werken, omdat je het moeilijk vind om te stoppen.
 6. Tijdens de sessies met je klanten leun je te weinig achterover en ben je nog te hard aan het werk.

 

Mijn aanbod gaat je helpen

 Het is is nooit te laat om tijd voor jezelf te hebben en voldoening en vervulling te voelen.

Het zal je niet verbazen dat ik ook bekend stond als een ‘gever’. Ik was ook iemand die altijd voor anderen klaar stond, hard werkte en mezelf minder belangrijk vond dan de ander. Het was toch immers mijn werk. Ik weet wat het is als je gevoelig bent voor de ‘noden’ van ander. Ik weet dat als je een roeping hebt mensen te helpen, dat je eerder jezelf vergeet.

Maar ik weet ook uit eigen ervaring welke gevolgen het heeft als je niet zorgt voor je eigen energie, vervulling en voldoening, dat de kwaliteit van je leven eronder lijdt, als je teveel van jezelf weggeeft.

Werken vanuit energie, passie en plezier is waar het om gaat! Je passie volgen en van daaruit een overvloedig leven hebben. Overvloed betekent rijke en liefdevolle verbindingen met belangrijke anderen, voldoende financiële stroom en genieten van jezelf! Genieten van binnen uit en niet met een lach die je jezelf oplegt. Genieten is zoveel meer dan lachen. Het is een gevoel van voldoening en vervulling in jezelf.

Inmiddels heb ik 22 jaar werkervaring als personeelsadviseur, leidinggevende, management teamlid, coach en trainer. Ik weet hoe het is om als roeping te hebben mensen te helpen, ik weet wat werk druk is. Ik weet wat verantwoordelijkheid voelen is en ik weet ook wat voor valkuilen er zijn als ‘gever’.

Met vallen en opstaan heb ik de afgelopen jaren steeds meer en meer mezelf centraal gesteld en de code gekraakt hoe ik een leven in balans kan hebben vanuit binnenuit. Een leven waarin ik en van mijn missie kan genieten en van mezelf en mijn dierbaren. 

 

 

Over mij

Inmiddels heb ik 22 jaar werkervaring als personeelsadviseur, Hoofd P&O, management teamlid, coach en trainer. Ik weet hoe het is om als roeping te hebben mensen te helpen, ik weet wat werkdruk is. Ik weet wat verantwoordelijkheid voelen is en ik weet ook wat voor valkuilen er zijn als ‘gever’. Zowel mijn coach ervaring als mijn kennis en ervaring van besturen van organisaties zet ik in tijdens mijn programma’s.

Meer over mijn coaching benadering tijdens de individuele sessies hoor je op deze video.

De inhoud van het programma ‘Because I am happy’.

Stap 1. De basis leggen.

We leggen de basis.

Het programma is er op gericht om resultaten te bereiken met een tijdsinvestering, die bij je past. Elke maand een behapbare stap. Ik stem deze eerste maand op je af en je ontvangt jouw eigen oplossingen vanuit jouw onbewuste op papier door mij. Ik stem op jouw onderbewuste af en jij vertelt wat nodig is. Dit komt op papier te staan. Dit kan als antwoord op een specifieke vraag van jezelf of het thema. Hoe dan ook je krijgt antwoorden en woorden voor wat er daadwerkelijk nodig is. (volgens de luisterkindmethode).

Vervolgens hebben we een sessie met als uitkomst jouw rust en ruimte om te genieten plan. Hoe jij gaat zorgen dat je rust en ruimte gaat ontvangen en welke geïnspireerde actie je gaat nemen, waar jij je aan ‘commit’ en waarvoor ik je ‘accountabel’ voor houdt. (Waarde 150).

Deze maand krijg je toegang tot de rust en ruimte om te genieten leden site, met 4 belangrijke online Happy life- Talks (masterclasses), inclusief 4 online coaching sessies naar aanleiding van deze (waarde 700 euro) tijdens de training. In maand 1 ontvang je:  De zes uitgangspunten voor ontspannen door je leven gaan, in plaats van onbewust blijven kiezen voor een moeizame en gestresste weg. Life changing en helpend voor de rest van je leven.

Stap 2. Opruimen.

Een sessie om jouw meest prangende belemmering op te ruimen, die je weerhouden van ontspannen en ruimte om te genieten en welke geïnspireerde actie je gaat nemen, waar jij je aan commit en waaraan ik je accountabel voor houdt.(Waarde 150)

Happy life talk en coachcall die deze maand vrij komt: Omgaan met de hindernissen die je ‘mind’ opwerpt, door bewust andere keuzes te maken. (waarde 200 euro).

 

Stap 3. Je business onder de loep.

 

Ik stem af op je bedrijf af en je ontvangt jouw eigen oplossingen vanuit jouw bedrijf op papier van mij. Dit kan als antwoord op een specifieke vraag van jezelf of het thema. Hoe dan ook je krijgt antwoorden en woorden voor wat er daadwerkelijk nodig is. (volgens de luisterkindmethode).

Een sessie plus een voorbereidingsdocument gericht op  meer rust in je werk / bedrijf te creëren. Meer ruimte voor jou door ruimte in je bedrijf, leren vanuit de principes vanuit het lean management, zonder dat intuïtief werken er onder leidt. Het zal juist meer ruimte geven voor werken vanuit je intuïtie. (Waarde 250 euro).

Deze maand krijg je toegang tot Happy Life Talk. Mindfulness tijdens het werk als coach, therapeut of trainer: Van helpen naar ondersteunen, hoe je niet te veel geeft, maar vanuit een plek van vervulling en voldoening.

 

Stap 4. Een goede afronding en plan voor vervolg.

We ronden het traject af. Is alles wat je geleerd hebt geïntegreerd. Wat zijn losse eindjes en hoe ga je verder met hernieuwde zin? De antwoorden krijg je mee.

 

Wil jij vervulling en voldoening voelen?

Door bewust ruimte te creëren voor jezelf in je werk zal en je prive tijd en je werktijd meer vervulling en voldoening geven. Het geheim om dit te bereiken is:

 • Weten wat belangrijk voor je is en daar het lef om daarvoor te kiezen.
 • Werken vanuit een plek dat het stroomt en dat teveel geven niet bestaat.
 • Meer ontspannen door meer mindfulness te integeren in jouw leven, ook tijdens je werkactiviteiten.
 • Efficiënt inrichten van je bedrijf, zodat je ruimte voelt om te genieten in je werk.

 Ik heb een pakket ontwikkeld, speciaal voor jou, waar ik je help de drie geheimen zelf te ontdekken en te implementeren in je leven.  Het programma ‘Because I am happy’ voor je om je te ondersteunen meer te genieten en meer ruimte voelen.

 

Je leert het volgende:

 • Wat je echt belangrijk vindt en daarnaar te handelen.
 • Welke belemmeringen je tegen houden en wat je daaraan kan doen.
 • Welke acties je wil ondernemen om meer te ontspannen en meer ruimte te krijgen voor genieten!
 • Hoe je bedrijf efficiënter kan inrichten, zodat je ruimte hebt voor het werken vanuit binnenuit en een gevoel van voldoening en vervulling.
 • Hoe je kan kiezen voor de makkelijker weg in het leven.
 • Hoe je lichaam je kan ondersteunen in kiezen voor meer ruimte om te genieten.
 • Mindful te coachen, zodat je sessies meer energie opleveren dan kosten.
 • Hoe je geeft en dit niet ten koste van jezelf gaat.
 • De verbinding met jezelf en je dierbaren centraal te stellen.

 

 

 

Bonussen bij het programma

 1. Videotraining: Zelfhulptool voor meer ontspannen en beter met stress en emoties om te gaan. (Emotional Freedom Technique) (waarde 44)
 2. Happy Life-talk over de Wet van Aantrekking en hoe die je kan helpen om meer ruimte te voelen voor genieten. (waarde van 100)

 

Jouw persoonlijke resultaten

 • Meer rust in jezelf, dat zich uit door meer genieten thuis en in het werk, en in verbinding te zijn met jezelf en dierbaren.
 • Meer ruimte om te genieten van binnenuit jezelf als je werkt en als je vrije tijd hebt.
 • Meer focus op wat voor je belangrijk is en weten hoe je de plek in jezelf kan vinden om daarvoor te kiezen!
 • Meer vervulling, voldoening en energie in je werk en als je ‘werkdag’ erop zit.

 

Ga jij jezelf de ruimte geven om meer te ontspannen en genieten?
Of ben je iemand die denkt dat dit pas later mogelijk is? Dat je eerst hier nog van alles voor moet doen?

 

Waarom nu aanmelden?

Voel je dat je meer uit je leven kan halen, wacht dan niet. Denk aan de redenen om niet te wachten, zoals:

 • De tijd met jezelf en jouw dierbaren komt niet meer terug!
 • Je stress neemt toe zowel in je werk als in jouw privéleven als je minder geniet en voldoening voelt in je werk, stress is ontzettend ongezond, zowel voor je lichaam als je denken.
 • Je kunt minder lang genieten van je nieuwe inzichten!
 
 

De investering in het ‘Because I am happy’ VIP pakket.

 

Je kunt per onderdeel afnemen. Vraag gerust na de mogelijkheden en ik kan het pakket op maat op jou afstemmen.

 

 

Over de individuele coaching

Ontspannen en genieten van jezelf

Hoe je krachtig voor jezelf kan kiezen en in verbinding kan blijven.

Als ‘gever’ valt het niet altijd mee om voor jezelf te kiezen en je eigen energie hoog te houden. Vindt de juiste tools om geven en ontvangen in de juiste balans te krijgen in je leven en werk.

In je werk ontspannen en ruimte om te genieten

Realiseer meer ruimte in je werk door ‘ lean’ organiseren.

Een concreet actieplan om meer ruimte te creëren in je werk voor waar het je werkelijk om gaat, je passie, je missie.

Innerlijke rust en je meer happy voelen door belemmeringen op te ruimen

Je belemmeringen opruimen om te zorgen dat je ook echt kiest voor jouw ruimte en genieten van binnenuit!

Je bent niet niets voor niets meer gaan geven aan mensen. Er is iets wat je belemmert om meer voor jezelf te kiezen. We gaan dat samen opsporen en zorgen dat je op gaat ruimen.

Ik vind Yvonne’s kwaliteiten:  Echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal. 

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.”

Helma

 
De song waar ik happy van word.
Wat is die van jou?