fbpx
Selecteer een pagina

2 januari 2014 lood in mijn schoenen, het is voorbij.

Inmiddels 5 jaar geleden. Met een zwaar gevoel en de tranen prikkend achter mijn ogen liep ik die ochtend met lood in mijn schoenen naar binnen bij mijn toenmalige werk. Toen ik de eerste collega zag, brak ik in huilen uit. Ik zie: “Mijn relatie is voorbij”.

Oefff.

Omdat we een zoon samen hebben, bleven we nog een tijdje bij elkaar. In augustus 2014 woonde ik samen met mijn zoontje. Hij was 3,5 jaar toen en hij was 5 dagen in de week bij mij. De andere tijd was hij bij zijn vader.


Dat moment van 2 januari kwam het verdriet zo ontzettend binnen. Ik heb dit niet zo gewild.

Het was een moeilijke en verdrietige periode en de eerste periode na de breuk was een periode waarin ik meer en meer van mezelf verwijderd raakte.

Nu 5 jaar geleden heb ik een heel proces achter de rug. Ik heb geïnvesteerd in mijn persoonlijke ontwikkeling. Gelukkig is het mijn hobby.

Los van de omstandigheden en het waarom, wil ik nu vrouwen helpen om de periode na een dergelijke breuk te vergemakkelijken. Zodat zij weer sneller in hun kracht staan. Dat is beter voor iedereen. Voor de ex-partner, kind of kinderen als die betrokken zijn, de dierbaren er om heen.

Daarom heb ik een online coach programma ontwikkeld om je daarbij te ondersteunen. Geen Quick fix, maar wel een krachtig hulpmiddel om verder te komen en zo snel mogelijk zo goed mogelijk met de situatie om te gaan en je kracht weer te vinden.

Het online programma bied ik ook in combinatie met coaching aan. Dit heeft een versterkend effect op jouw proces. Het effect is afhankelijk van waar je nu staat en door de coaching kan ik aansluiten bij waar jij staat.

Ik help en ontmoet je graag. De e-training start vanaf medio februari 2019.

Of je nu wel of niet interesse hebt of deelneemt en je zit in een situatie als dit? Wees je eigen beste vriend, oké?

Interesse? Stuur een mail naar welkom@yvonnemargaretha.com en ik mail je het aanbod. Je kunt ook kijken onder aanbod op mijn pagina www.yvonnemargaretha.com

Veel liefs,
Yvonne Margaretha

welkom@yvonnemargaretha.com