fbpx
Selecteer een pagina
Eind vorige maand ben ik met mezelf een commitment aangegaan 40 dagen dezelfde meditatie te doen, om mijn verbinding met mezelf en het werk wat ik doe te versterken. In deze meditatie staat het woord UNAPOLOGETIC.

De vertaling in het Nederlands is zonder verontschuldigingen, maar voor mij voelt het Amerikaanse woord zo veel beter, heeft dat de energie die ik voel.

Het woord laat me maar niet los. Het straalt zoveel uit
KRACHT
MOED
GAAN STAAN

Unapologetic in de spiegel kijken
Unapologetic je perfectie en imperfectie omarmen
Unapologetic doen wat je hebt te doen
Unapologetic je hart volgen
Unapologetic korte metten maken met je innerlijke criticus
Unapologetic een commitment met jezelf aangaan

Nu bijna 40 dagen verder galmt het door mijn hoofd als een lied. Het lied helpt me om te staan voor wie ik werkelijk ben en het leven te leiden dat ik wil leiden. Het woord helpt alle vuilnis en fuzz eruit te knippen in de keuzes die ik aan het maken ben.

Er blijft dan een leven met mezelf als vertrekpunt over, waarin ik keuzes maak in harmonie met mezelf en die bijdragen aan meer leven voor mezelf en betrokkenen. Vandaag kijk ik nieuwsgierig naar binnen hoe dit vandaag was en ben ik tevreden en waardeer ik mijn commitment met mezelf.

Misschien wil jij dezelfde vragen stellen aan jezelf.

Als jij Unapologetic gaat staan voor wat je werkelijk wil in het leven, wat zou je vandaag dan gedaan hebben? En als je al Unapologetic was hoe voelde dat?

Wat voor positief effect zou dit hebben gehad op jou?

Wat voor voordelen zou dat hebben gehad voor anderen?

Ik gun jou UNAPOLOGETIC te zijn in wie je in essentie zijn. Het support van het universum hebben we.

Een mooie dag, liefs Yvon