fbpx
Selecteer een pagina

Doorbraken in je werk, de liefde of financiën door het geweld van je denken aan te pakken.

Breng het volgen van je hart terug in je werk en leven.

Download hieronder de gratis video, zodat je direct kunt starten met meer uit jezelf en je leven halen.

Het is tijd om meer door het leven te dansen

Transformeer je leven en upgrade in life en werk met een ijzersterke mindset.

Jouw Mental Peace brengt Geluk in de liefde én geluk in je business.

Ga voor de Your Mental Peace lifestyle

 

Download gratis hieronder de exclusieve videotraining om meer uit jezelf en je leven te gaan halen.

De 6 stappen van het your mentale peace model

Hoe je meer gaat dansen door het leven, zonder het gevoel ‘van alles te moeten’

Ik werd wakker in mijn eigen leven.
Ik werd in 2015 wakker. Figuurlijk. Je hoort de term nu vaker. Het is soms nog gek, als ik eraan terugdenk. Slapend en onbewust ging ik door het eerste deel van mijn leven. Misschien herken je dit bij ook bij jezelf.

Verbaasd keek ik rond

De gebeurtenissen tot en met het 2015, ze staan soms zo ver van me af. Het lijkt een ander leven, ik zie een ander mens. Maar goed, ook wel logisch dat ik dit zo voel.
Eenmaal wakker, werd ik noodgedwongen weer teruggebracht naar mezelf. Ik keek eerst verbaasd rond. Had ik zo geleefd? Was dit echt gebeurd?

De zoektocht begon naar mijn nieuwe zelf zijn. Een proces van vallen en opstaan vanuit mijn nieuwe bewust zijn. Elke dag is het een proces van groei. Wie ben ik en hoe handel ik naar wie ik ben, ongeacht de buitenwereld.

Ik vond mijn antwoorden in het Your Mental Peace model.
Ik ging op zoek naar antwoorden om weer rust, focus en vreugde te voelen. Vragen, die ik beantwoord wou krijgen, waren:

Hoe heb ik minder last van veel denken of negatieve gedachten?
Hoe leef ik naar mijn eigen verwachtingen in plaats van die van anderen?
Wat moet ik doen om keuzes te maken, die bij mij passen?
Hoe zorg ik dat ik stevig sta, ondanks mijn gevoeligheid?
Hoe verwerk ik gebeurtenissen uit het verleden, zonder erin te blijven hangen?
Wat kan ik doen om meer liefde en verbinding met anderen te ervaren?

Een leven lang baat bij de Your Mental Peace-Methode
Ik ontdekte in mijn zoektocht naar antwoorden op deze vragen het Your Mental Peace model. Met de antwoorden ontstond geen crashdieet voor de korte termijn, maar een mindset en lifestyle change waar je hele leven lang baat bij hebt.
Duurzame resultaten en zelfhulp tools voor rust, vertrouwen en focus. En daarbij het zelf doen, maar niet langer en steeds maar alleen.

Met het doorlopen van het model ging mijn leven op alle fronten erop vooruit.
Al mijn levensgebieden zijn erop vooruitgegaan, zoals, werk, liefde, financiën, gezondheid en relaties. En ik ben tegelijkertijd ook onafhankelijker geworden van deze levensgebieden en die buitenwereld. Want feit is, de externe omstandigheden blijven veranderen.

Het leven blijft zijn golven kennen. Veranderingen in je werk, geld dat komt en gaat, je partner of kind dat zijn eigen pad loopt. Het gaat met ups en downs. Jijzelf maakt het verschil hoe je daar mee omgaat.

Terugvallen op mijn eigen rust en Mental Peace
Ik vind het meest fijne dat ik nu mezelf kan dragen, dat ik een fundament heb stevig in mezelf. Dat ik én kan genieten van de goede omstandigheden én tegelijkertijd weet te dealen met de ups en downs in het leven. Voor mij zit daar de waarde van Your Mental Peace.

Ik gun iedereen dit fundament. Ik gun je Your Mental Peace. Ben je toe aan groei in jouw mentale rust. Neem direct contact op met me voor een consult.

 

 

Download gratis hieronder de exclusieve videotraining om meer uit jezelf en je leven te gaan halen.

De 6 stappen van het your mentale peace model

Leah formuleerde het zo.

“ Ik voelde dat ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”. En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. De trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend.
En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij Yvonne.. Iemand die naast je staat, je helpt en alleen maar liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak waardoor ik mij open durf te stellen. Mede doordat Yvonne ook uit eigen ervaring persoonlijk deelt. Ik ben het in mezelf investeren op deze manier ook echt leuk gaan vinden.
En ik heb altijd bij Yvonne een warm hart gevoeld nooit anders. Hoe kan ik haar bedanken. Ik voel me echt anders.

Reviews

 

Algemene Reviews

Ik vind Yvonne’s kwaliteiten:  Echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal. 

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.”

Helma- Coach

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk”.

Brenda- Ambulant begeleider

Ik vind Yvonne een echte vakvrouw. Op gebied van persoonlijke groei en transformaties, persoonlijke en organisatieontwikkeling heeft ze zoveel passie, kennis en ervaring. Het is doorleefd. Ik voel het als voorrecht om toegang te krijgen tot haar wijsheid, haar hart en bevlogenheid om je altijd verder te helpen en laten groeien.”

Manager ICT

Reviews sessie online

 

 

 

De sessie met Yvonne was heel erg fijn! Het heeft mij hele mooie inzichten gegeven. Dat ik vol voor mijn waarde mag gaan staan en mij potentieel volledig mag gaan omarmen. 
Yvonne heeft een hele fijne energie. Is lief en ziet je écht. 
De sessie heeft mij gebracht dat ik volledig mag vertrouwen op mezelf. Ik heb ervaren dat ik mezelf niet meer klein hoef te maken. En het bijzondere is, na deze sessie ben ik zo mega gegroeid. Nog meer klanten aangetrokken dan voorheen en ik voel dat ik weer in mijn feminine présence zit. Ik wilde heel graag deze sessie met Yvonne omdat ik haar zo’n fijn en mooi mens vindt. 
Dankjewel Yvonne, jij gaat nog zoveel mensen hierbij kunnen helpen. Het heeft mij geholpen in het doorbreken van mijn eigen blokkade waardoor ik kon door breken met mijn bedrijf!

Floor Keereweer, Life Coach

Ik voelde me na afloop heel rustig.
Geen enkel oordeel over mezelf, alles was goed! Een hele fijne bevestiging van alles.
Voel me nu nog sterker om m’n ingeslagen weg te vervolgen, zonder schuldgevoelens van wat dan ook! Gesteund en aangemoedigd voelen zijn de meest passende woorden hiervoor!
Je deed het heel goed: krachtig en liefdevol! Je zei ook hele rake en kloppende dingen, heel bijzonder;
Heel veel dank dat je deze sessie voor mij deed, een kadootje.
Jij bent ook en heel mooi mens, met prachtige gaves waar heel veel mensen blij mee zullen zijn!
Dank je lieve Yvonne voor deze prachtige sessie. Veel liefs, Anique

Anique van Kooij

Stijlcoach

“Normaal heb ik honderden moet dingen in mijn hoofd. Nu kon ik gewoon gaan. Ik moest niet zoveel van mezelf en ik sta meer stil.”

 

“Ik voel me goed. Ik kan mijn emoties makkelijker accepteren en een plekje geven. Ik voel me rustig en kan makkelijker stressvolle situaties aan.”

Review sessie offline

 

 

Ik ben iemand die zichzelf vaak hoge eisen op kan leggen. Van mezelf moet ik van alles en het moet sneller. Dat geeft me op een werkdag een onrustig gevoel.
Ik deed al regelmatig oefeningen om meer ontspannen te werk te gaan, maar Yvonne pakt in haar sessie echt de onderliggende oorzaak aan, waardoor je een deel van de onrust uit kunt schakelen. Ze maakt je bewust wat je patronen en gewoontes zijn, zodat je die kunt gaan doorbreken.
Na de sessie zelf voelde ik me direct heel kalm en kon ik de rest van de dag vanuit rust dingen doen, zonder mezelf te forceren. Je ervaart hierdoor veel meer voldoening gedurende de dag en waardering van jezelf. In mijn bedrijf merk ik het direct als ikzelf ontspannen ben. Ik ben dan veel creatiever en kan dan met weinig inspanning bergen werk verzetten.

Yvonne zelf stelt je direct enorm op je gemak en geeft je het gevoel dat je echt jezelf mag zijn. Eigenlijk is een sessie bij Yvonne een echte must voor elke vrouw, die zichzelf en haar bedrijf/werk serieus neemt. Ik raad haar zeker aan!

Tamara de Jong- Online Marketeer

De sessie heeft mij rust gebracht, erkenning, herkenning en liefde. Het heeft iets geopend. Na de sessie voelde ik dat ik had losgelaten en ontvangen. De doorslag om te doen was jij, met je liefde en je dankbaarheid. Het resultaat is meer dat ik kan uitleggen. Ik durfde toe te laten, omdat het veilig was. Dit mag iedereen meemaken. Allerliefste dankbare knuffel. Jacqueline”

Jacqueline van Dijk- Kunstenares

“ Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Niet alleen van mijn man hoor ik dat, maar ook van anderen. ‘ je ziet er goed uit’. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.

Begeleider 

Onlangs boekte ik een Soul Message sessie bij Yvonne. Dit had ze niet verwacht want Yvonne is eigenlijk mijn klant (ik ben business coach) maar als haar coach zag ik precies hoe bijzonder het is wat ze doet en kan. Het smaakte naar meer en dus gaf ik mezelf een Soul Message. Ik kreeg uiteindelijk een prachtige brief die me vooral heel veel bevestiging en houvast (en daardoor vertrouwen) gaf. Ook voelde ik me lichter. Super blij en dankbaar dat ik een soul message heb geboekt en ik hoop dat jij jezelf ook iets van Yvonne gunt. Het is het meer dan waard.

Tineke Zwart

Businesscoach

Reviews Free Your Mind – online

 

 Ik vond het programma Free your Mind heel erg fijn om te volgen. Bedankt voor je prachtige training Free Your Mind.

 

Ondernemer

Ik ben nu bezig met Free Your Mind en ik geniet er zo van. Dat wou ik je even laten weten.

 

Dienstverlener

Review meditatie & healingsalbum

 

Dank je wel dat je mij leert naar mijzelf te luisteren. Tranen bij de meditatie: angsten omzetten. Tranen van dankbaarheid ❤

Reviews groepssessie live

 

 

 

Na een intensieve live-dag kwam Yvonne, op precies het goede moment, met een groepssessie. Ik had namelijk net even zo’n middagdip, die je hebt na een hele dag luisteren en leren. Ik heb al meerdere fijne sessies bij Yvonne gehad en als Yvonne in de buurt is, dan komt er altijd gelijk zo’n rust over me heen, die zij met zich meebrengt. Ik voelde letterlijk alle drukte en mijn lichte hoofdpijn wegstromen dankzij de sessie. Heel ongedwongen en hierdoor ging ik weer met volle energie en een kalm gevoel naar huis 😊.

Tamara

Begin maart gaf ik een live dag voor mijn klanten. Als business coach leer ik ze veel over strategie, marketing en sales maar om echt te groeien met je bedrijf – maar ook in je leven – is je mindset en energie nog veel belangrijker. Yvonne zit ook in mijn programma en na een hele positieve persoonlijke sessie had ik haar gevraagd of ze ook een groepssessie wilde doen tijdens de live dag. We zijn op het laatst met z’n allen naar binnen gekeerd en dit was prachtig. Emoties kwamen los, lage energie en de rust kwam terug. Tijdens de meditatie had Yvonne prachtige muziek uitgekozen. Ik voelde me intens ontspannen tijdens de sessie en ook erna. Als je dit nog nooit hebt ervaren, gun het jezelf alsjeblieft. Het is life-changing. Op een positieve manier.

Tineke Zwart- Business coach 

Contact gegevens

Neem contact op

Online werkzaam en live bezoekadres is Arnhem, welkom@yourmentalpeace.com