fbpx
Selecteer een pagina

Yvonne Margaretha

Online begeleiding, mindset training & mindfulness voor bewuste leiders, (aankomende) ondernemers en professionals in de dienstverlening.

Meer uit jezelf en je leven halen 

Start met meer uit jezelf en je leven halen

Je voelt dat er meer uit jezelf en je leven te halen. Je voelt dat er meer plezier in je leven op je zit te wachten.

Als je wel je mentale rust wil laten groeien en je wilt je niet meer zo gevoelig zijn voor externe factoren en personen. Wat moet je dan doen? Zodat je het gevoel hebt dat je meer uit jezelf en uit het leven haalt. Ik geef je mijn antwoord.

Mijn naam is Yvonne en ik merkte een aantal jaren geleden dat ik mezelf compleet kwijt was geraakt, bijvoorbeeld omdat mijn toenmalige werk als manager niet meer echt goed voelde, mijn toenmalige relatie eindigde en ik mijn ouderschap niet invulde zoals ik dat wou.

 • Bovendien was ik moe, bekaf, en ik voelde me wat ik noem een wandelend hoofd, er was onrust en angst.
 • Veel overdenken en moeilijk keuzes maken voor mezelf.
 • Niet goed genoeg voor mezelf zorgen.
 • Gevoelig voor de mening van anderen, me anders voelen
 • Veel moeten van mezelf, er daardoor is het ‘druk’ en voelde ik op de achtergrond gejaagdheid.

Na een aantal heftige gebeurtenissen viel ik letterlijk en figuurlijk om. Misschien is jouw transformatieproces bij jou ook wel zo begonnen.

In de kern wilde ik gewoon mezelf zijn, zoals ik vroeger was, voordat het leven me tekende. Voor dat diepe angst en paniek mijn leven ging beheersen.

Ik merkte dat ik op een gegeven moment niet verder kwam met mijn leven. Ik kwam ook niet verder met de begeleiders die ik had. Voor mij lag na een tijd hulp een oplossing in te stoppen met elke week in mijn eigen shit te lopen draaien. En zo ging er een wereld voor mij open. Ik ontdekte andere manieren. Ik ontdekte het Your Mental Peace model.

“Geen crashdieet voor de korte termijn, maar een mindset en lifestyle change voor de lange termijn’. Duurzame resultaten en zelfhulp tools te om weer jezelf te zijn en wel het maximale uit jezelf en je leven te halen. Het zelf doen, maar niet langer meer alleen.

Ik leerde wat wel werkte voor mij. Ik leerde onder andere:

 • Focussen op waar ik nu tegenloopt, in plaats van het verleden.
 • Niet meer vanuit een fix benadering te denken over jezelf, maar vanuit acceptatie van wie ik ben en de kracht in mezelf.
 • Stoppen met elke week praten over mijn problemen praten en focussen op oplossingen en zelfhulp tools hebben in het dagelijks leven.
 • Stoppen met moeten.
 • Niet alles meer willen beredeneren en controleren met alleen mijn hoofd, maar vanuit het hart met het hoofd als middel.
 •  Om mezelf de tijd te geven om elke dag te groeien in mijn mens zijn.
 • Werken met de Wet van Aantrekking op een heel ander level, namelijk met als basis een stevig mentaal en innerlijk fundament in jezelf.

Vanuit het doorlopen van Your Mental Peace model krijgen al mijn levensgebieden dagelijks een upgraden. Mijn leven en dat van mijn klanten wordt elke dag mooier.

Dat zijn redenen waarom Your Mental Peace wordt gekozen. Ben je benieuwd wat dit voor jou kan betekenen of wil jij je verhaal delen, neem contact met me op. Ik ontmoet je graag. Ben je benieuwd hoe anderen het gedaan hebben, lees de review hieronder. Download nu mijn videotraining om meer over het Your Mental Peace model te leren, zodat je al direct kan starten met next level gaan

 

 

 

Leah formuleerde het zo.

“ Ik voelde dat ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”. En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. De trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend.
En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij Yvonne.. Iemand die naast je staat, je helpt en alleen maar liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak waardoor ik mij open durf te stellen. Mede doordat Yvonne ook uit eigen ervaring persoonlijk deelt. Ik ben het in mezelf investeren op deze manier ook echt leuk gaan vinden.
En ik heb altijd bij Yvonne een warm hart gevoeld nooit anders. Hoe kan ik haar bedanken. Ik voel me echt anders.

Als je nu ook duurzame oplossingen wilt, toe bent in investeren in Your Mental Peace lifestyle change en je steeds meer van binnenuit goed wil voelen en jezelf wil kunnen zijn, download nu mijn videotraining over het Your Mental Peace model. Ik ontmoet je graag.

 

 

Stel je voor dat:

 

✓ je niet vanuit overdrive (moeten of druk) werkt, maar vanuit rust, vrijheid en vervulling.

 

✓ jouw werk – privé in balans komt.

 

✓ je vrij kan breken van je huidige leefstijl gewoonten die niet goed zijn voor je gezondheid en welzijn.

 

✓  je een gerust gevoel hebt over hoe je je rollen invult, als ouder, partner of in jouw professionele werkleven.

 

✓  wat jouw energie en plezier geeft voorop staat, waardoor je gevoel van verliefd zijn op jouw leven en vitaliteit groeit.

 

✓  je een lifestyle hebt, die helemaal bij jou past.

 

✓ De onrust in je hoofd verminderd en je de lifestyle van mentale rust eigen hebt gemaakt voor de rest van je leven.

 

✓ Jij je werkdromen als ondernemer, coach, therapeut of andere dienstverlenende beroepen (in loondienst) wel waar gaat maken.

 

Je herkent je in een of meer van de volgende aspecten:

 

✓Je bent toe aan een next level, de volgende stap richting jouw missie en droomleven. Hoe bewust je ook bent, je voelt ergens nog een stagnatie.

 

✓Je bent er graag voor anderen, maar je vindt het moeilijk om je grens te bewaken.

 

✓ Je hebt een gevoel van te veel moeten, deadlines of een gevoel onrust.

 

✓ Je kan op dit moment onvoldoende rust in je gedachten vinden.

 

✓ Je voelt je niet zo vitaal als je zou willen en zorgt niet goed genoeg voor jezelf.

 

✓ Je voelt onvoldoende vervulling en je goed bij hoe je werk en/of privé rollen invult.

 

✓ Je hebt al het nodige gedaan op het gebied van persoonlijke groei.

Zeg ja tegen je levensgebieden upgraden en zo meer van jezelf en je leven genieten.

 

 

 

The Your Mental Peace Begeleiding, Academy en Support.

 

Met ‘Your Mental Peace’:

✓ Word je begeleid naar oplossingen voor jouw vraagstukken of gevoelens, die maken dat je gevoel van rust, vrijheid en vervulling niet (snel genoeg) verder groeit.

✓ Ontdek je hoe je in je dagelijks leven je gevoel van rust kan groeien en het leven kan leiden wat (wel) bij je past.

✓ Lukt het je wel om uit de automatische piloot te (blijven) stappen, zodat je rust voelt. Je leert ook de lifestyle omdat blijvend zelf te blijven doen.

✓ Weet je hoe je verlangens daadwerkelijk kunt manifesteren.

✓  Heb je tools om zelf leiderschap over je denken te nemen.

✓ Heb je tools die je bevrijden van het verleden en kun jij je zelf te helpen je nieuwe toekomst te realiseren.

✓  De begeleiding, support en academie faciliteert jouw reis naar mentale rust, naar leiderschap over je denken.

✓ In de Your Mental Peace Academy krijg je toegang tot mijn Your Mental Peace model voor een leven in (een groeiend) gevoel van rust, vrijheid en vervulling.

✓ Je wordt gefaciliteerd en gesteund om jezelf te zijn en je niet meer te verschuilen achter rollen.

✓  Met “The Your Mental Peace Academy’  faciliteren we je om leider te worden over je denken en jouw gevoel van vrijheid, rust en vervulling van binnenuit dagelijks te laten groeien.

✓  We geven je tools, meditaties, visualisaties, cursussen en video trainingen, waardoor je leiderschap kan nemen over je mind, tools en een model waarmee je de rest van je leven je levensgeluk vergroot.

✓ Je krijgt toegang tot krachtige meditaties en visualisaties, die gebaseerd zijn op wat wel en niet werkt, rekening houden met belangrijke nieuwe wetenschappelijke eigentijdse stromingen, zoals Quantum Fysica, Gedachtengoed van Joe Dispanza, mindfulness based stress reduction (MBSR/MBCT), Wet van Aantrekking en stromingen in de veranderkunde, zoals Theory U, Appreciatie inquery en oplossingsgericht werken. 

✓  De Academy wordt continu aangevuld, geactualiseerd en geupdated op basis van de laatste kennis en ervaring en de vraag en behoeften van klanten en actualiteiten.

✓  Je hebt mij als expert op gebied van persoonlijke groei voor mentale steun en als vraagbaak, zodat jij je eigen lifestyle eigen kan maken.

✓  Via de sessies heb je altijd de mogelijkheid om persoonlijk geholpen te worden.

✓ Jouw resultaat is prioriteit.

 Kies jij voor Your Mental Peace? Kies jij voor jezelf?

 

Download nu mijn videotraining om meer over het Your Mental Peace model te leren, zodat je al direct kan starten met next level gaan

Reviews  

 

Review 1:1 membership 

 

Wat heeft er voor gezorgd dat je met mij wil  werken en dat fjn vond? Wat heeft er aan bijgedragen?

 ​Ik voelde dat  ik een stuk begeleiding nodig had. En dat er vragen en “dingen zijn die al bijna levenslang zijn”.  En ik geen andere wegen meer kon vinden. Ik heb psychologen gesproken en andere hulpverlening gehad. Heb wel inzichten gekregen maar het vervolg op inzichten niet. De trajecten waren ook vaak zwaar en uitputtend. 
En ik vond het eerste bijna niet te geloven bij jou.. iemand die naast je staat, je helpt en alleen maar liefdevol met je mee kijkt. Veel verder kijkt en persoonlijker. Met liefde energie steken in jezelf. Samen. Dat voelde voor mij perfect en op het juiste moment. Ook voel ik mij op mijn gemak bij je waardoor ik  mij open durf te stellen. Mede doordat jij ook uit eigen ervaring persoonlijk deelt. Ik ben het in mezelf investeren op deze manier ook echt leuk gaan vinden.
En ik heb altijd bij jou een warm hart gevoeld nooit anders. Hoe kan ik je bedanken. Ik voel me echt anders.

Leah Saina, (Hr-consultant en Actrice)

Algemene Reviews

Ik vind Yvonne’s kwaliteiten:  Echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal. 

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.”

Helma- Coach

Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk”.

Brenda- Ambulant begeleider

Ik vind Yvonne een echte vakvrouw. Op gebied van persoonlijke groei en transformaties, persoonlijke en organisatieontwikkeling heeft ze zoveel passie, kennis en ervaring. Het is doorleefd. Ik voel het als voorrecht om toegang te krijgen tot haar wijsheid, haar hart en bevlogenheid om je altijd verder te helpen en laten groeien.”

Manager ICT

Reviews sessie online

 

 

 

De sessie met Yvonne was heel erg fijn! Het heeft mij hele mooie inzichten gegeven. Dat ik vol voor mijn waarde mag gaan staan en mij potentieel volledig mag gaan omarmen. 
Yvonne heeft een hele fijne energie. Is lief en ziet je écht. 
De sessie heeft mij gebracht dat ik volledig mag vertrouwen op mezelf. Ik heb ervaren dat ik mezelf niet meer klein hoef te maken. En het bijzondere is, na deze sessie ben ik zo mega gegroeid. Nog meer klanten aangetrokken dan voorheen en ik voel dat ik weer in mijn feminine présence zit. Ik wilde heel graag deze sessie met Yvonne omdat ik haar zo’n fijn en mooi mens vindt. 
Dankjewel Yvonne, jij gaat nog zoveel mensen hierbij kunnen helpen. Het heeft mij geholpen in het doorbreken van mijn eigen blokkade waardoor ik kon door breken met mijn bedrijf!

Floor Keereweer, Life Coach

Ik voelde me na afloop heel rustig.
Geen enkel oordeel over mezelf, alles was goed! Een hele fijne bevestiging van alles.
Voel me nu nog sterker om m’n ingeslagen weg te vervolgen, zonder schuldgevoelens van wat dan ook! Gesteund en aangemoedigd voelen zijn de meest passende woorden hiervoor!
Je deed het heel goed: krachtig en liefdevol! Je zei ook hele rake en kloppende dingen, heel bijzonder;
Heel veel dank dat je deze sessie voor mij deed, een kadootje.
Jij bent ook en heel mooi mens, met prachtige gaves waar heel veel mensen blij mee zullen zijn!
Dank je lieve Yvonne voor deze prachtige sessie. Veel liefs, Anique

Anique van Kooij

Stijlcoach

“Normaal heb ik honderden moet dingen in mijn hoofd. Nu kon ik gewoon gaan. Ik moest niet zoveel van mezelf en ik sta meer stil.”

 

“Ik voel me goed. Ik kan mijn emoties makkelijker accepteren en een plekje geven. Ik voel me rustig en kan makkelijker stressvolle situaties aan.”

Review sessie offline

 

 

Ik ben iemand die zichzelf vaak hoge eisen op kan leggen. Van mezelf moet ik van alles en het moet sneller. Dat geeft me op een werkdag een onrustig gevoel.
Ik deed al regelmatig oefeningen om meer ontspannen te werk te gaan, maar Yvonne pakt in haar sessie echt de onderliggende oorzaak aan, waardoor je een deel van de onrust uit kunt schakelen. Ze maakt je bewust wat je patronen en gewoontes zijn, zodat je die kunt gaan doorbreken.
Na de sessie zelf voelde ik me direct heel kalm en kon ik de rest van de dag vanuit rust dingen doen, zonder mezelf te forceren. Je ervaart hierdoor veel meer voldoening gedurende de dag en waardering van jezelf. In mijn bedrijf merk ik het direct als ikzelf ontspannen ben. Ik ben dan veel creatiever en kan dan met weinig inspanning bergen werk verzetten.

Yvonne zelf stelt je direct enorm op je gemak en geeft je het gevoel dat je echt jezelf mag zijn. Eigenlijk is een sessie bij Yvonne een echte must voor elke vrouw, die zichzelf en haar bedrijf/werk serieus neemt. Ik raad haar zeker aan!

Tamara de Jong- Online Marketeer

De sessie heeft mij rust gebracht, erkenning, herkenning en liefde. Het heeft iets geopend. Na de sessie voelde ik dat ik had losgelaten en ontvangen. De doorslag om te doen was jij, met je liefde en je dankbaarheid. Het resultaat is meer dat ik kan uitleggen. Ik durfde toe te laten, omdat het veilig was. Dit mag iedereen meemaken. Allerliefste dankbare knuffel. Jacqueline”

Jacqueline van Dijk- Kunstenares

“ Ik voel rust. Innerlijke rust. Dat straal ik ook uit. Niet alleen van mijn man hoor ik dat, maar ook van anderen. ‘ je ziet er goed uit’. Tijdens de sessie voelde ik me veilig, heb me er aan overgegeven. Daarna heb ik de energie ruimte gegeven te werken in mij.

Begeleider 

Super dankjewel voor de fijne sessies en betrokkenheid die je hebt gegeven. Ik vind je een heel fijn mens en coach. 

Janneke / Coach

Onlangs boekte ik een Soul Message sessie bij Yvonne. Dit had ze niet verwacht want Yvonne is eigenlijk mijn klant (ik ben business coach) maar als haar coach zag ik precies hoe bijzonder het is wat ze doet en kan. Het smaakte naar meer en dus gaf ik mezelf een Soul Message. Ik kreeg uiteindelijk een prachtige brief die me vooral heel veel bevestiging en houvast (en daardoor vertrouwen) gaf. Ook voelde ik me lichter. Super blij en dankbaar dat ik een soul message heb geboekt en ik hoop dat jij jezelf ook iets van Yvonne gunt. Het is het meer dan waard.

Tineke Zwart

Businesscoach

Reviews Free Your Mind – online

 

 Ik vond het programma Free your Mind heel erg fijn om te volgen. Bedankt voor je prachtige training Free Your Mind.

 

Ondernemer

Ik ben nu bezig met Free Your Mind en ik geniet er zo van. Dat wou ik je even laten weten.

 

Dienstverlener

Review meditatie & healingsalbum

 

Dank je wel dat je mij leert naar mijzelf te luisteren. Tranen bij de meditatie: angsten omzetten. Tranen van dankbaarheid ❤

Reviews groepssessie live

 

 

 

Na een intensieve live-dag kwam Yvonne, op precies het goede moment, met een groepssessie. Ik had namelijk net even zo’n middagdip, die je hebt na een hele dag luisteren en leren. Ik heb al meerdere fijne sessies bij Yvonne gehad en als Yvonne in de buurt is, dan komt er altijd gelijk zo’n rust over me heen, die zij met zich meebrengt. Ik voelde letterlijk alle drukte en mijn lichte hoofdpijn wegstromen dankzij de sessie. Heel ongedwongen en hierdoor ging ik weer met volle energie en een kalm gevoel naar huis 😊.

Tamara

Begin maart gaf ik een live dag voor mijn klanten. Als business coach leer ik ze veel over strategie, marketing en sales maar om echt te groeien met je bedrijf – maar ook in je leven – is je mindset en energie nog veel belangrijker. Yvonne zit ook in mijn programma en na een hele positieve persoonlijke sessie had ik haar gevraagd of ze ook een groepssessie wilde doen tijdens de live dag. We zijn op het laatst met z’n allen naar binnen gekeerd en dit was prachtig. Emoties kwamen los, lage energie en de rust kwam terug. Tijdens de meditatie had Yvonne prachtige muziek uitgekozen. Ik voelde me intens ontspannen tijdens de sessie en ook erna. Als je dit nog nooit hebt ervaren, gun het jezelf alsjeblieft. Het is life-changing. Op een positieve manier.

Tineke Zwart- Business coach 

Contact gegevens

Neem contact op

Online werkzaam en live bezoekadres is Arnhem

welkom@yourmentalpeace.com