fbpx
Selecteer een pagina

Vraag gratis aan

Een les uit de e-training voor rust en balans.

Eerste les als kennismaking van de minitraining voor meer rust en balans. Klik hier als je meer wil weten over  de hele starttraining voor rust en balans.

Investeren in meer rust en ruimte

Online trainingen en coaching gericht op meer rust en ruimte voelen. Het aanbod begingt al vanaf een behapbare tijds- en geld investering vanaf 22 euro.

Aanbevelingen

“Ik vind Yvonne’s kwaliteiten:  Echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal. 

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Dit kan bijvoorbeeld bij een dreigende burn-out of angst; etc.  Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.”

Helma

“Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk”

Ga door met dit! Je maakt dingen los zodat mensen verder kunnen (als ze dat willen!).  .”

Vind je rust en ruimte. Vind jezelf. Beloon jezelf. Ga voor meer voldoening in je leven.

 

 

 

 

Terug naar jezelf.
Jouw kern.
Jij die zoveel bent.
Zoveel meer dan je denken en je nu kan bedenken.
Een leven vanuit jezelf.
Een leven met een gevoel van vreugde, liefde en vrijheid.
Stralend en in je kracht!

Yvonne Margaretha

Wacht niet langer. Ga op weg naar het leven wat je wenst!