fbpx
Selecteer een pagina

Het ebook met de 22 tips voor meer rust in je hoofd en vanuit je intuïtie leven kun je lezen of opslaan door op de knop te klikken.

“Ik vind Yvonne’s kwaliteiten:  Echt luisterend met aandacht, groot invoelend vermogen, empathisch en intuïtief waardoor de ander zich snel veilig voelt. Dit naast een prettige dosis nuchterheid, humor en resultaatgerichtheid. Er is oordeelloosheid waardoor de ander er volledig durft te zijn met zijn/haar verhaal. 

Mensen komen bij Yvonne om bewust te worden dat je én hoe je een eigen plek kan innemen, grenzen kan leren stellen en thuis kan komen bij jouw eigen informatie van mind en body. Dit kan bijvoorbeeld bij een dreigende burn-out of angst; etc.  Je leert bij haar focussen op eigen stappen. Door inzicht, zelfbewustwording en praktische stimulering/begeleiding.

Ik vind dat het Yvonne makkelijk af gaat mensen te ‘lezen’ en hun (innerlijke) echtheid te zien. Het gaat haar ook makkelijk af er te kunnen zijn voor de ander en groeistappen te realiseren voor en met anderen.”

Helma

“Ik vind het fijn dat je zonder oordeel naar mensen kijkt. Ik vind je een gevoelige engel waar ik me erg bij op mijn gemak voel en die over zeer veel kennis beschikt. Dit maakt je als een professional iemand waar men veel aan heeft en helpt voor je mensenwerk”

Ga door met dit! Je maakt dingen los zodat mensen verder kunnen (als ze dat willen!).  .”

Vind je rust en ruimte. Vind jezelf. Beloon jezelf. Ga voor meer voldoening in je leven.

 

 

 

 

Terug naar jezelf.
Jouw kern.
Jij die zoveel bent.
Zoveel meer dan je denken en je nu kan bedenken.
Een leven vanuit jezelf.
Een leven met een gevoel van vreugde, liefde en vrijheid.
Stralend en in je kracht!

Yvonne Margaretha