fbpx
Selecteer een pagina

 

HET CIJFER VAN JE LEVEN VERHOGEN?

Meer over een sessie n.a.v. “De cijfer van je leven-scan’ 

 

Ik ben erop gericht je te laten voelen wie je in de kern bent. Als je leeft vanuit jezelf is er ook ruimte voor vreugde en vertrouwen dat het leven voor je werkt.
Vanuit jezelf zijn is de weg van je leven meer moeiteloos.
Vanuit jouw kern heb je verbinding met jezelf en blijf je gefocust op een leven dat bij jou past.
Mijn steun heb je in de weg terug naar jezelf.

 

Over een sessie ‘Cijfer van je leven verhogen’

 

Heb je naar aanleiding van de scan / vragenlijst de behoefte om in gesprek te gaan? Dat is zeker mogelijk. Je bent de kandidaat daarvoor als je:

  • Je het cijfer van je leven wil verhogen en het je tot nu toe nog niet zelf gelukt is, maar je voelt dat je er nu wel voor wil gaan.
  • Je wil onderzoeken of ondersteuning hierbij wat voor je is. 
  • Je bereid bent om naar jezelf te kijken en je belemmeringen aan te gaan.
  • Samen vanuit een helikopterview wil gaan kijken.
  • Open staat om je verbinding met de bron/universum te versterken
  • Wil gaan mediteren.

Ik heb enkele plaatsen vrij voor een eerste kosteloze sessie. Normaliter is het tarief 125,-euro exclusief btw voor deze sessie. Het is een vrijblijvend gesprek: Je bent vrij om na deze sessie er geen vervolg aan te koppelen. 

 

E-mail naar welkom@yvonnemargaretha.com voor een afspraak.

“Go back and take care of yourself. Your body needs, your feelings need you, your perceptions need you. Your suffering needs you to acknowledge it. Go home and be there for all these things”

Thich Nhat Hanh

OVER MIJ

Ik ben Yvonne Margaretha, bewustzijnscoach. Ik ben een (hoog) gevoelig mens, die graag wil bijdragen aan jouw mentale en innerlijke rust. Kracht en kwetsbaarheid gaan bij mij samen. De laatste jaren is persoonlijke ontwikkeling mijn hoofdmoot geweest, zowel voor mezelf als naar anderen. Ik deel nu graag alles wat ik geleerd heb in mijn leven, zodat jij jouw voordeel er mee kan doen. Liefs, Yvonne Margaretha

Yvonne is heel voelend aanwezig, laat haar intuïtie spreken en ze begeleidde me bij het zelf komen met goede oplossingen als de situatie daar om vroeg. Dit alles in een zeer rustige en sfeervolle omgeving. Ik wilde een coach die niet te spiritueel, maar ook niet enkel oplossingsgericht is; dus een mooie combinatie van beide werelden. 

Janneke

“In het nu zit het volste potentieel voor verandering”

Yvonne Margaretha